Slogan

Home » Despre Noi

About us.

"Laboratorul" nostru de web-development este operat de o tanara echipa ivovatoare si neobosita formata din cinci membrii:

- manager de proiect;

- doi programatori;

- doi web-designeri;

- specialist WordPress;

- specialist Joomla;

- dspecialist SEO.

Ultima etapa prin care trece site-ul este testarea / verificarea acestuia dupa care urmeaza "ochiul" foarte exigent al managerului de proiect.

Cu noi realizare site-ului dumneavoastra inseamna succesul afacerii dumneavoastra si investitie minima."

Biroul nostru este situat in zona centrala a orasului Bucuresti: Unirii Bulevardul Cantemir. "

Web-Design

Realizam practic orice gen de website, in orice tip platforma, site de prezentare - firma, prezentare diverse srvivicii, magazine online, site-uri de anunturi, imobiliare, auto, portaluri diverse, retele de socializare, matrimoniale, blog-uri. website

Optimizare SEO

Dupa ce proiectele sunt finalizate acestea sunt preluate si optimizate de catre specialistul SEO. Acesta aplica procedura standard de "SEO on Page" completa, verifica site-ul prin tool-uri specifice si elimina toate erorile. in plus acesta inscrie site-ul in cel putin 3 directoare web si creeaza cel putin doua conturi in principalele retele de socializare Facebook si Twitter.

Our Approach

Intodeauna incercam sa oferim clientiilor prin intemediul planului de proiect exact ceea ce are nevoie pentru atingerea obiectivului dorit. Suntem pentru eliminarea birocratiei, pierderii timpului si incarcarea notei de plata cu elemente care nu sunt utile clientilor. Ne place sa lucram rapid, curat si eficient.

Echipa noastra de Web development este constituita din tineri absolventi in specialitati de informatica, programare website si web design si marketing. Coordonati de un manager experimentat membrii echipei noastre depun toate eforturile pentru atingerea cotei maxime de succes si satisfactia totala a clientilor.